BIJ EEN BESTELLING VAN € 125 GRATIS TRIAL PRODUCTEN

VANAF EEN BESTELLING VAN € 300 EEN GRATIS KONJAC SPONS!

Skincare by Louise

Het is belangrijk dat je basis cleanser matcht met je unieke huid

Dat je je huid best 2 x per dag reinigt, dat wist je waarschijnlijk al. Maar wist je dat de structuur van je basis cleanser een heel belangrijke rol speelt voor jouw huidconditie? En dat je nog veel meer voordelen voor je huid kunt halen uit een goede cleansing routine? 

Een gel structuur is geschikt voor een normaal tot vette huid, terwijl een melk structuur geschikt is voor een droge of gedehydrateerde huid. Het zou kunnen dat je huidconditie er op achteruit gaat wanneer je de verkeerde cleanser gebruikt. Een gel cleanser kan namelijk uitdrogend werken bij sommige huiden. Seizoensschommelingen kunnen de noden van je huid veranderen.Wanneer je merkt dat je huid trekkerig wordt kan een cleanser hier voor iets tussen zitten. 

Haal meer uit je cleansing routine door een exfoliërende cleanser toe te voegen

exfoliëren betekent het vernieuwen van de huid door dode huidcellen weg te halen. Ik noem dit vaak hét geheim van een gezonde huid. exfoliëren heeft namelijk veel voordelen:

  • Een minder doffe huid
  • De manier om onzuiverheden te voorkomen
  • Door huidvernieuwing te stimuleren vertraag je het verouderingsproces
  • Serums en crèmes worden veel beter opgenomen
  • En nog zoveel meer

De bekenste product hiervoor is een scrub. Hier ben ik niet zo een grote fan van. Een scrub werkt oppervlakkig en zou bij sommige huiden irritatie kunnen geven. Fruitzuren en enzymen zijn ingrediënten met een fijnere molecule en werken dieper in de huid én op meerdere huidindicaties tegelijk. Je kan er meer over lezen in  deze blog  die ik even geleden heb geschreven. 

Je kan exfoliëren met een extra cleanser die deze ingredienten bevat. Zo ga je naar een hoger niveau door maximum 1 x per dag dubbel te reinigen. Tot de exfoliërende cleansers horen de reinigers van MD, Iluma, Clear Cell en Ageless lijn. Opgepast, dit is iets wat opgebouwd moet worden!
Ga hier niet zomaar mee aan de slag maar vraag naar mijn advies voor jouw unieke huid.

Actie The Power Of Cleansers: scoor 10% voordeel 

Je kan nu een dubbele reiniging aanschaffen met voordeel op de webshop. Tot en met 12 februari scoor je 10% voordeel bij aankoop van 2 cleansers. Houd je het bij 1 cleanser? Dan krijg je 5% voordeel. De korting wordt automatisch berekend in je winkelmandje. 

Welke cleanser, of welke fruitzuren of enzymen bij jou passen? Breek je hoofd hier niet over. Om bovenstaande voordelen eruit te halen is het belangrijk dat de cleansers matchen met jouw unieke huid en hier help ik je graag bij. Stuur me een whatsapp voor advies (0477577435).

Met een cleanser van IMAGE investeer je in jezelf en in de planeet

  • Alle producten zitten in een recycleerbare verpakking
  • Van een basis cleanser heb je 5-6 maanden geniet, en van een exfolierende cleanser nog veel langer omdat je deze minder frequent gebruikt
  • De cleansers bevatten minstens 10% aan actieve werkstoffen. Dit klinkt niet veel, maar voor een cleanser is dit best wel hoog in vergelijking met andere cleansers op de markt waar er vaak nog niets van actieve ingredienten in verwerkt is. 

Momenteel zijn we achter de schermen bezig met het bouwen van een nieuwe website en webshop. Het zou kunnen dat je geen bevestigingsmail krijgt bij je bestelling door een fout die we niet opgelost krijgen. Excuses voor het ongemak!

×

Heb je een vraag over een product of behandeling? Stuur mij gerust een berichtje en ik probeer zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden!

Groet, Louise

× Hoe kan ik je helpen?