CONTACT

Burgemeestersplein 12,
9300 Aalst, België

+32477577435

hello@skincarebylouise.be

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 18u – 21u
Woensdag: 10u – 18u
Donderdag: 10u – 21u
Vrijdag: 10u -18u
Zaterdag: 10u – 17u
Zondag: Gesloten

Ik ben alleen op afspraak geopend, behalve op zaterdag is er in de namiddag is er vanaf 15u vrije toegang en is de shop open.

BIJ EEN BESTELLING VAN € 125 GRATIS TRIAL PRODUCTEN

VANAF EEN BESTELLING VAN € 300 EEN GRATIS KONJAC SPONS!

Prijslijst

Enkele aandachtspunten

  • Het is sterk aangeraden om bij een eerste bezoek een discover behandeling of een huidscan te boeken zodat we een persoonlijk plan kunnen opstellen voor een gezonde huid.
  • Heb je een gift card? Neem contact op om een afspraak vast te leggen. Bekijk gerust al de online agenda en stuur een bericht met jouw mogelijkheden (0477577435).
  • Je kan jezelf op de wachtlijst plaatsen als je niet meteen een plaatsje vindt. Dit kan je door een dienst te selecteren en een datum die jouw voorkeur heeft. De datum en dienst zijn niet bindend. Als er een plekje vrijkomt word je gecontacteerd.

Bij het maken van een afspraak wordt er een voorschot aangerekend van 50% om no shows te voorkomen (dit is het bedrag die helemaal rechts staat naast de dienst). Door het maken van een afspraak ga je automatisch akkoord met de huisregels. Check de huisregels hier.

×

Heb je een vraag over een product of behandeling? Stuur mij gerust een berichtje en ik probeer zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden!

Groet, Louise

× Hoe kan ik je helpen?