‘Iedereen verdient een gezonde huid en daar wil ik je bij helpen’ 

Ontmoet Louise

Een gezonde huid is niet altijd vanzelfsprekend. Dat heb ik zelf ervaren toen ik acne had tijdens mijn puberjaren. Ik was onder behandeling bij de dermatoloog met onder anticonceptie en medicatie. Ik raakte geïnteresseerd in skincare en besloot om mezelf te verdiepen in hoe je een gezonde huid kunt krijgen. Mijn overtuiging is, dat er andere effectieve mogelijkheden moeten zijn, voor je medicatie nodig hebt. Zo leerde ik dat een holistische aanpak de enige manier is om effectief mooie resultaten te verkrijgen.   


Gediplomeerd schoonheidsspecialiste en huidexpert
Ik werd gediplomeerd schoonheidsspecialiste en specialiseerde me binnen mijn vak in skincare. Met veel plezier houd ik de nieuwste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en volg opleidingen om mijn skills te versterken.

  • Basisopleiding Dermatologie, Uconsultancy, Nederland 2018
  • HuidExpert, Hasselt 2019
  • Trainer Hormoonfactor, HBO niveau, Sonnevelt (Nederland) 2021
  • Natural Face Lifting Academy, Roeselare & Amersfoort 2022
  • Meerdere trainingen per jaar bij Image Skincare, Senitas, Skinpen etc.

reference clone watches. try this website www.stunwatches.com. their website https://shopreplicawatches.com/. you could try this out replica watch. Under $20 https://www.sexbreitling.com. home franck muller replica watches. finest materials with scrupulous attention to details. Find more here https://www.restaurantwatches.com/. Buy now https://www.admiraljerseys.com/. find out this here https://chaunceyjerseys.com. go to this website custom DeMar DeRozan jersey. read the article https://iversonjersey.com. a knockout post www.kyjerseys.com. next https://www.mclaughlinjerseys.com. link Tacko Fall jersey 2021. Source www.vincejerseys.com.

Werkwijze

Natuurlijke producten & holistische aanpak
Ik werk met merken en producten met natuurlijke ingrediënten die goed zijn voor jouw unieke huid. Hier sta ik voor de volle 100% achter! Deze gebruik ik in combinatie met een holistische aanpak, waarbij ik naar alle factoren kijk die invloed hebben op jouw huid zoals bijvoorbeeld stress. Ik leer je hoe je zelf goed voor je huid kunt zorgen en haar goed kunt onderhouden. Het is een fabeltje dat je met een enkele behandeling wonderen kunt verrichten. De verbetering van jouw huid is het resultaat van teamwork tussen ons en de behandelingen en producten. Op een gezonde wijze werken we samen naar de mooiste resultaten toe. 

 

Werkwijze
Mijn hart gaat sneller kloppen van skincare en huidverbetering met de nieuwste technieken. Ik onderscheid me in de aanpak vanaf de basis. We beginnen in mijn salon in Aalst met een huidscan consult, zodat ik een goed beeld heb van jouw huid. Tijdens deze afspraak leer ik jou kennen: wat ben jij al gewoon om te doen voor jouw huid, doe jij al aan zelfzorg, hoe is het met jouw stress niveau?  Samen kijken we naar je wensen en je krijgt een advies op maat, waarin onder andere een dagelijkse skincare-routine zit. Tot slot stel ik een behandelplan op. Het geeft veel voldoening om je huid te zien verbeteren. Zie mij als jouw persoonlijke skincoach en cheerleader!

×

Heb je een vraag over een product of behandeling? Stuur mij gerust een berichtje en ik probeer zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden!

Groet, Louise

× Hoe kan ik je helpen?