CONTACT

Burgemeestersplein 12,
9300 Aalst, België

+32477577435

hello@skincarebylouise.be

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 18u – 21u
Woensdag: 10u – 18u
Donderdag: 10u – 21u
Vrijdag: 10u -18u
Zaterdag: 10u – 17u
Zondag: Gesloten

Ik ben alleen op afspraak geopend, behalve op zaterdag is er in de namiddag is er vanaf 15u vrije toegang en is de shop open.

‘Iedereen verdient een gezonde huid en daar wil ik je bij helpen’ 

Ontmoet Louise

Een gezonde huid is niet altijd vanzelfsprekend. Dat heb ik zelf ervaren toen ik zware acne had. Ik was onder behandeling bij de dermatoloog en gebruikte medicatie. Ik raakte geïnteresseerd in huidverbetering en besloot om mezelf te verdiepen in de aanpak van acne en huidproblemen. Mijn overtuiging is, dat er andere effectieve mogelijkheden moeten zijn, voor je medicatie nodig hebt. Zo leerde ik dat een aanpak van binnenuit, in combinatie met de juiste behandelingen mooie resultaten geeft.  


Gediplomeerd schoonheidsspecialiste en huidexpert
Ik werd gediplomeerd schoonheidsspecialiste en specialiseerde me binnen mijn vak in skincare. Met veel plezier houd ik de nieuwste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en volg opleidingen om mijn skills te versterken. In 2020 mag ik mijzelf ook gecertificeerd huidexpert noemen.

Werkwijze

Natuurlijke producten & holistische aanpak
Ik werk met merken en producten met natuurlijke ingrediënten die goed zijn voor de huid. Hier sta ik voor de volle 100% achter! Deze gebruik ik in combinatie met een holistische aanpak, waarbij ik naar alle factoren kijk die invloed hebben op jouw huid. Ik leer je hoe je zelf goed voor je huid kunt zorgen en haar goed kunt onderhouden. Het is een fabeltje dat je met een enkele behandeling wonderen kunt verrichten. De verbetering van jouw huid is het resultaat van teamwork tussen ons en de behandelingen en producten. Op een gezonde wijze werken we samen naar de mooiste resultaten toe. 

 

Werkwijze
Mijn hart gaat sneller kloppen van skincare en huidverbetering met de nieuwste technieken. Ik onderscheid me in de aanpak vanaf de basis. We beginnen in mijn salon in Aalst met een huidscan, zodat ik een goed beeld heb van jouw huid. Ook wil ik graag weten hoe je leefstijl eruit ziet. Samen kijken we naar je wensen en je krijgt een advies op maat, waarin onder andere een dagelijkse skincare-routine zit. Tot slot stel ik een behandelplan op. Het geeft veel voldoening om je huid te zien verbeteren met elke behandeling. Zie mij als jouw persoonlijke skincoach en cheerleader!

×

Heb je een vraag over een product of behandeling? Stuur mij gerust een berichtje en ik probeer zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden!

Groet, Louise

× Hoe kan ik je helpen?