Skinpen Microneedling

Behandeling voor huidverjonging

Microneedling bij Skincare by Louise in Aalst is een effectieve en veelzijdige behandeling die je huid aanzienlijk verbetert. De pen met minuscule, vibrerende naaldjes stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Deze stoffen zorgen ervoor dat onze huid jong en strak blijft. 

Microneedling

For your safety, ask for the blue one

Ik werk met de Skinpen. Een van de nieuwste microneedling technieken. De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime. Dit kan met de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT). De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische micro-needling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische micro-needling behandelingen.

De SkinPen is krachtiger, preciezer en veiliger dan ooit tevoren! De naalddiepte kan in tegenstelling tot veel andere micro-needling systemen op de naald zelf worden ingesteld en gaat hierdoor nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld. Daarnaast is de SkinPen het enige micro-needling systeem waarmee bewezen zuivere microkanaaltjes gemaakt worden. Dit is beide uniek en de veiligheid van de behandeling is hiermee gewaarborgd.


Voor wie is microneedling geschikt?

Het is belangrijk dat je eerst een huidscan en een intake doet, zodat ik kan bepalen of jouw huid geschikt is voor microneedling. Microneedling is een effectieve behandeling als je last hebt van: 

 • (Acné) littekens
 • Fijne lijntjes 
 • Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen)
 • Doffe huid
 • Grove huidstructuur
 • Vergrote poriën
 • Verslapte huid

Contra-indicaties

Nazorg

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm / prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. De behandeling heeft een korte herstelperiode. Na de behandeling krijg je 2 nazorgproducten om het herstel te bevorderen. Dit is in de prijs inbegrepen.

Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 4 weken.

Contra-indicaties

Je kunt geen microneedling-behandeling ondergaan met de volgende contra-indicaties: 

 • Zwangerschap
 • Zonnebrand (pas 3 weken nadat je huid hersteld is)
 • Gebruik van Cortisone of Roaccutane
 • Huidkanker
 • Sterk ontwikkelde couperose

Wil jij jouw huid verbeteren met microneedling? Maak nu een afspraak! Ben jij toe aan een jongere en frissere uitstraling? Boek dan hier jouw afspraak voor een verbeterde huid! 

×

Heb je een vraag over een product of behandeling? Stuur mij gerust een berichtje en ik probeer zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden!

Groet, Louise

× Hoe kan ik je helpen?