Merken

‘Een gezonde huid bereik je met een goede aanpak. Ik werk met producten die zuivere ingrediënten bevatten. Ook zijn ze niet getest op dieren!’ 

IMAGE Skincare

De cosmeceuticals van het Amerikaanse Image Skincare zijn ontwikkeld door artsten, plastische chirurgen en dermatologen. De wetenschappelijk geteste producten bevatten natuurlijke ingrediënten en hebben een heerlijke geur, zonder dat er parfum aan is toegevoegd. Ik gebruik de fruitzuurpeelings van Image Skincare in de salon. 

Christina Cosmeceuticals

Christina Cosmeceuticals gaat voor resultaten, met de slogan ‘It just works’. Met deze producten kunnen we jouw huidprobleem doelgericht aanpakken. 

Christina volgt de filosofie ‘green chemistry’. De ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong, en er is zeer veel aandacht voor intelligente formules. Nadelige ingrediënten zoals bijvoorbeeld parabenen, petroleum en kleurstof vind je niet terug in deze producten. 

Care Personal Beauty

Care Personal Beauty is een vrij nieuw Belgisch merk. De wetenschappelijk onderbouwde producten bevatten actieve ingrediënten die huidveroudering vertragen. Care Personal Beauty producten zijn dierproefvrij en geschikt wanneer je rustig wilt starten met anti-aging. 

Colorescience Minerale Make-up

Een gezonde huid staat centraal in de salon. Daarom is natuurlijke make-up ook een belangrijk product. Het zou heel jammer zijn als je jouw huid goed verzorgt en vervolgens verstopt met make-up. Colorescience is minerale make-up die de huid juist verbetert, zonder geurstoffen, minerale oliën, alcohol of talk. De meeste producten bevatten een SPF-beschermingsfactor.

Dit fantastische merk wordt aanbevolen door de Skincancer Foundation. 

Sckin Nutrition – Huidverbetering van binnenuit

Sommige huidproblemen kan je niet oplossen langs de buitenkant omdat het probleem aan de binnenkant zit. Bij bepaalde huidproblemen kijken we verder en zet ik voedingssupplementen in, om sneller en beter resultaat te behalen. Het Nederlandse ScKin Nutrition biedt hoogwaardige supplementen, speciaal voor de huid. Zo heb je bijvoorbeeld de Collagen+, dit is een supplement dat het verlies van collageen aanvult. De supplement dragen allemaal bij aan je algemene gezondheid.

×

Heb je een vraag over een product of behandeling? Stuur mij gerust een berichtje en ik probeer zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden!

Groet, Louise

× Hoe kan ik je helpen?