CONTACT

Burgemeestersplein 12,
9300 Aalst, België

+32477577435

hello@skincarebylouise.be

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 18u – 21u
Woensdag: 10u – 18u
Donderdag: 10u – 21u
Vrijdag: 10u -18u
Zaterdag: 10u – 17u
Zondag: Gesloten

Ik ben alleen op afspraak geopend, behalve op zaterdag is er in de namiddag is er vanaf 15u vrije toegang en is de shop open.

LED – Lichttherapie

The happy light

Ledlicht-therapie is een non-invasieve behandeling waarbij verschillende soorten licht gebruikt kunnen worden. Elke kleur heeft z’n specifieke werking. Het ondergaan van lichttherapie bij Skincare by Louise in Aalst geeft je een heerlijk rustmoment, het lijkt het net alsof je op vakantie bent! Het licht verbetert ook je gemoedstoestand, het is dus niet zo gek dat ledlicht ook wel the happy light wordt genoemd!

ROOD
Het rode ledlicht is ideaal om huidveroudering aan te pakken. Het laag-energetische licht gaat 6 mm diep in de huid en stimuleert daarmee processen om huidveroudering tegen te gaan. Rood licht werkt ook goed om de huid te kalmeren en om roodheden aan te pakken. 

BLAUW
Blauw ledlicht werkt goed tegen acne, omdat het in staat is om de acnebacterie te doden. Na verschillende behandelingen wordt de huid veel rustiger. 

GEEL
Geel ledlicht heelt de huid en geneest ontstekingen. 

Behandelopties

Behandelingen met ledlicht-therapie in Aalst
Afhankelijk van jouw huidbeeld kunnen we tijdens de behandeling kiezen om verschillende kleuren combineren. De keuze van de kleur wordt ter plekke gemaakt. 

 

Voor wie is ledlicht-therapie geschikt?
Ledlicht-therapie is een toegankelijke manier van huidverbetering voor alle huidtypen en ideaal om de volgende huidproblemen aan te pakken: 

  • Huidveroudering
  • Acne
  • Beschadigde huidbarrière

Contra-indicaties

In sommige gevallen is ledlicht-therapie niet mogelijk, zoals bij: 

  • Overgevoeligheid voor licht
  • Bepaalde auto-immuunziekten zoals Lupus Erythematose
  • Lichtgevoelige medicatie: benzoylperoxide, Tetracycline, Roaccutane
  • Zwangerschap

Geef jouw huid een boost met ledlicht-therapie, maak nu een afspraak!

Meestal wordt ledlicht gecombineerd met andere behandelingen. Perfecte matches zijn bijvoorbeeld HydraFacial, facials of peelings. Het licht zorgt dat de behandeling dieper kan inwerken en dat de resultaten langer behouden worden. Je kunt ook eventueel een losse behandeling boeken. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

×

Heb je een vraag over een product of behandeling? Stuur mij gerust een berichtje en ik probeer zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden!

Groet, Louise

× Hoe kan ik je helpen?