CONTACT

Burgemeestersplein 12,
9300 Aalst, België

+32477577435

hello@skincarebylouise.be

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 18u – 21u
Woensdag: 10u – 18u
Donderdag: 10u – 21u
Vrijdag: 10u -18u
Zaterdag: 10u – 17u
Zondag: Gesloten

Ik ben alleen op afspraak geopend, behalve op zaterdag is er in de namiddag is er vanaf 15u vrije toegang en is de shop open.

Hydrafacial

Just don’t call it a facial!

HydraFacial is voor velen een favoriete behandeling bij Skincare by Louise in Aalst en dat snap ik wel! Je kunt het zien als een stofzuiger die alles weghaalt dat niet in de huid thuishoort. Tegelijkertijd wordt je huid intensief gevoed. Klinkt fantastisch toch?

Hydratatie speelt een grote rol in de gezondheid van je huid. De HydraFacial behandeling verhoogt het vochtvasthoudende gehalte van je huid. Hier zit ook meteen het onderscheid tussen HydraFacial en andere peelingtechnieken. HydraFacial verwijdert in één sessie dode huidcellen en onzuiverheden én verzorgt, voedt en hydrateert je huid.

Over Hydrafacial

HydraFacial behandeling in Aalst
Een HydraFacial is pijnloos en doeltreffend. Je hoeft na afloop niet te herstellen en hebt geen last van irritatie. Je huid oogt direct fris en gezond. Wedden dat het complimentjes regent over hoe je straalt?

Heb je weinig tijd? Geen probleem! De Signature-behandeling duurt slechts 30 tot 45 minuten. Deze behandeling is snel, efficiënt en geeft direct resultaat.

Met HydraFacial reken je af met huidproblemen als UV-schade, zwarte puntjes, verwijde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen huidbeeld en vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels!

In 3 stappen een frisse huid met HydraFacial!

De HydraFacial-behandeling bestaat uit 3 stappen voor een optimaal resultaat:

STAP 1 Reiniging & peeling
De dode huidcellen worden verwijderd met zachte exfoliatie en peeling.

 

STAP 2 Extracties & hydratatie
Het apparaat verwijdert onzuiverheden door je huid vacuüm te zuigen. Tegelijkertijd wordt je huid gehydrateerd.

 

STAP 3 Insluizen & beschermen
Tot slot worden antioxidanten en peptiden in je huid gesluisd met een glowing skin als resultaat!

Voor wie?

Voor wie is Hydrafacial geschikt?
HydraFacial is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid! Als je voor de behandeling een huidscan doet, kan ik de behandeling naadloos afstemmen op de behoefte van jouw huid.

 

Contra-indicaties voor HydraFacial

  • Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Dan is het beter om tijdelijk een andere behandeling te kiezen.
  • Gebruik je fillers of botox? Dan is het beter om 14 dagen te wachten voor je een HydraFacial behandeling ondergaat.
  • Gebruik 3 dagen voor en na de behandeling geen producten met retinol om irritatie te voorkomen.

Geef je ogen en lippen een boost!

De HydraFacial behandelingen zijn niet geschikt voor het gevoelige gebied rond je ogen en lippen. Daarom zijn de Perk Eye en Liptreatment ontwikkeld. Hiermee krijg je hetzelfde effect, maar op een milde wijze. 

De roller-flextechnologie verwijdert op een zachte manier dode huidcellen en onzuiverheden en dient je huid gelijktijdig vitale antioxidanten toe. Het leuke aan de behandeling is dat je het serum na afloop mee naar huis krijgt. Zo hou je de huid rond je ogen en/of lippen zelf nog lange tijd stralend! 

×

Heb je een vraag over een product of behandeling? Stuur mij gerust een berichtje en ik probeer zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden!

Groet, Louise

× Hoe kan ik je helpen?