CONTACT

Burgemeestersplein 12,
9300 Aalst, België

+32477577435

hello@skincarebylouise.be

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 18u – 21u
Woensdag: 10u – 18u
Donderdag: 10u – 21u
Vrijdag: 10u -18u
Zaterdag: 10u – 17u
Zondag: Gesloten

Ik ben alleen op afspraak geopend, behalve op zaterdag is er in de namiddag is er vanaf 15u vrije toegang en is de shop open.

BIJ EEN BESTELLING VAN € 125 GRATIS TRIAL PRODUCTEN

VANAF EEN BESTELLING VAN € 300 EEN GRATIS KONJAC SPONS!

HUISREGELS

  • Heb je een gift card? Neem contact op om de afspraak vast te leggen.
  • Bij het maken van een online afspraak vragen we een voorschot van 50% om no shows te vermijden. De betaling gebeurt online.
  • Afspraken kunnen tot 48 uur op voorhand geannuleerd worden. Bij het tijdig annuleren kan het voorschot gebruikt worden voor het maken van een volgende afspraak.
  • Indien je binnen de 48 uur annuleert of niets laat weten, dan kan het voorschot niet meer gebruikt worden om een nieuwe behandeling te boeken.
  • Betalen ter plaatse kan met bancontact, cash of met de bancontactapp
  • Bij nalatigheid van betaling zijn wij verplicht de betaling te vorderen via de gerechtelijke weg. Alle kosten zijn dan voor de wanbetaler
  • Er wordt enkel op afspraak gewerkt om de rust tijdens de behandeling te garanderen. Gelieve dit te respecteren. Wil je op een ander moment producten, een cadeaubon of etc komen ophalen? Gelieve dit op voorhand te laten weten zo dat dit kan ingepland worden tussen 2 afspraken door. Producten van Image, Christina en Care kunnen ook op de webshop besteld worden.
  • Gelieve het uur van de afspraak te respecteren. Kom niet te laat, maar ook niet veel te vroeg: 5 minuten op voorhand is perfect. Indien je later bent door druk verkeer, gelieve een seintje te geven. De behandeling wordt ingekort om de afspraken van de klanten na u te respecteren. 
×

Heb je een vraag over een product of behandeling? Stuur mij gerust een berichtje en ik probeer zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden!

Groet, Louise

× Hoe kan ik je helpen?