Huidscan

Huidscan

Wil jij het beste uit jouw huid halen? Dan is het belangrijk om bij de basis te beginnen. Ik start daarom altijd met een huidanalyse en intakegesprek. 

Om jou te helpen aan een stralende en gezonde huid, stel ik je tijdens het gesprek veel vragen. Wat wil je veranderen? Hoe ziet je levensstijl eruit? Heb je huidproblemen (gehad)? 

 

Huidscan met Observ 520

Vervolgens bekijk ik je huid in detail met de Observ 520. Deze huidscanner laat zien hoe jouw huid er onder de oppervlakte uitziet. Tijdens de scan worden 6 foto’s genomen, onder invloed van verschillende lichtmodi. We krijgen een duidelijk beeld van de conditie van je huid en specifieke onderdelen zoals jouw talgproductie, zonschade, gevoeligheid, grootte van de poriën, hydratatie.

Ik sla de resultaten op, zodat we later kunnen kijken welke mooie resultaten we hebben geboekt. 

Na de huidscan

Met de resultaten van de scan adviseer ik je welke skincareproducten en behandelingen in de salon bij je passen. Je leert welke ingrediënten effectief werken voor jou. Dit persoonlijke behandelplan helpt jou naar een gezonde en stralende huid! 

 

Handig om te weten voor je een huidscan ondergaat
Voor het beste resultaat van de huidscan, vraag ik je om in de uren voor de scan geen make-up te dragen en zonder make-up of crème op je gezicht naar de scan te komen.

Boek nu jouw huidscan!

Ben jij benieuwd hoe jouw huid eraan toe is? Boek dan nu jouw persoonlijke huidscan. Je kunt daarna direct thuis aan de slag met de juiste skincare-routine. Wist je dat het resultaat van huidverbetering voor 70% wordt bepaald door de thuisverzorging? De juiste routine versterkt de behandelingen in de salon, die de overige 30% bepalen, en zo krijg je het mooiste resultaat!

Koop je na de scan de aanbevolen daily skincare-routine? Dan is de huidscan gratis! 

×

Heb je een vraag over een product of behandeling? Stuur mij gerust een berichtje en ik probeer zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden!

Groet, Louise

× Hoe kan ik je helpen?