High Tech Facials

Doeltreffend

De High Tech Facials zijn een van de meest aangename behandelingen in het aanbod van Skincare by Louise in Aalst. Wil jij doeltreffend huidverbeterend werken en tegelijk ontspannen? Dan is een High Tech Facial een goede keuze. 

 

Geneo High Tech Facials in Aalst
De innovatieve en medisch gecertificeerde technieken maken deze behandelingen zo uniek. We kunnen huidveroudering tot in de diepere huidlagen aanpakken, met pijnloze, doeltreffende en ontspannende behandelingen. Tijdens de behandeling wordt gekeken welke techniek(en) het beste bij jouw huid passen.

Gebruikte technieken

Oxygeneo zuurstofbehandeling: OxyGeneo is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing dat 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Het verwijdert de dode huidcellen, brengt actieve werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit. OxyGeneo is geïnspireerd op natuurlijke warmwaterbronnen die bekend staan om hun zuurstofopwekkend effect in de huid. Door dit effect na te bootsen wordt de huid gestimuleerd om de zuurstoftoevoer naar de behandelzone te verhogen. Een drievoudige werking in één aangename behandeling met direct zichtbaar resultaat. De ingrediënten waarmee er gewerkt wordt kunnen aangepast worden aan de huididentiteit.

Sono lifter (ultrasound): de Sono lifter zal ingredienten insluiten. De techniek zorgt ervoor dat het celmembraan week wordt, waardoor de serums kunnen ingesluisd worden tot in de cel (daar geraak je nooit met een crème). Bovendien stimuleert deze techneik ook de aanmaak van collageen en elastine. 

RF tightener (radiofrequentie): deze techniek werkt voornamelijk op verslapping. Het geeft energie tot in de diepste huidlagen. De huid wordt opgewarmd waardoor collageenvezels strakker worden, dit heeft als gevolg dat de huid strakker wordt. Ook deze techniek stimuleert intensief de aanmaak van collageen 

TriPollar Radiofrequentie: TriPollar behandelingen verbeteren de gelaatscontouren en geven u een frissere, strakkere en jongere uitstraling. TriPollar is het meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie voor niet- chirurgische verstrakking van het gelaat. Doordat de TriPollar de huid in de diepere huidlagen verhit,
trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen- en elastineproductie en werkt liftend. De resultaten zijn meestal meteen zichtbaar en houden langdurig aan.

 

LED-lichttherapie: dit is een non-invasieve behandeling waarbij verschillende soorten licht gebruikt kunnen worden. Elke kleur heeft z’n specifieke werking. Het ondergaan van lichttherapie bij Skincare by Louise in Aalst geeft je een heerlijk rustmoment, het lijkt het net alsof je op vakantie bent. Het licht verbetert ook je gemoedstoestand, het is dus niet zo gek dat ledlicht ook wel the happy light wordt genoemd!

Contra-indicaties

Je kunt de High Tech Facials niet ondergaan met deze contra-indicaties:

  • Progressieve en neurologische ziekten
  • Tromboflebitis on zone van de applicatie 
  • Hyperthyroïde
  • Mond-, kaak- en aangezichtschirurgie
  • Melanoom
  • Huidkanker
  • Verlamming in het aangezicht
  • Zwanger
  • Personen die piercings dragen in het gelaat

Heb je medische injecties, zoals botox of fillers, gekregen? Wacht dan drie weken na de injectie voor je een High Tech Facial ondergaat. 

Geef jouw huid een diepe boost met High Tech Facials, boek nu je afspraak! Waar wacht je nog op? Geef jouw huid de boost die ze verdient en maak nu je afspraak voor een High Tech Facial!

×

Heb je een vraag over een product of behandeling? Stuur mij gerust een berichtje en ik probeer zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden!

Groet, Louise

× Hoe kan ik je helpen?