CONTACT

Burgemeestersplein 12,
9300 Aalst, België

+32477577435

hello@skincarebylouise.be

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 18u – 21u
Woensdag: 10u – 18u
Donderdag: 10u – 21u
Vrijdag: 10u -18u
Zaterdag: 10u – 17u
Zondag: Gesloten

Ik ben alleen op afspraak geopend, behalve op zaterdag is er in de namiddag is er vanaf 15u vrije toegang en is de shop open.

High Tech Facials

Doeltreffend

De High Tech Facials zijn een van de meest aangename behandelingen in het aanbod van Skincare by Louise in Aalst. Wil jij doeltreffend op huidveroudering of huidverjonging werken en tegelijk ontspannen? Dan is een High Tech Facial een goede keuze. 

 

High Tech Facials in Aalst
De innovatieve en medisch gecertificeerde technieken maken deze behandelingen zo uniek. We kunnen huidveroudering tot in de diepere huidlagen aanpakken, met pijnloze, doeltreffende en ontspannende behandelingen. Tijdens de behandeling wordt gekeken welke techniek(en) het beste bij jouw huid passen.

Gebruikte technieken

Ultrascrubber (ultrasound): de Ultra scrubber is een techniek om te exfoliëren. Exfolieren betekent een dieptereiniging wat ervoor zorgt dat je er frisser uitziet en actieve ingrediënten dieper in de huid kunnen terecht komen. Op basis van trillingen worden dode huidcellen losgemaakt en gifstoffen afgevoerd waardoor je een 

Sono lifter (ultrasound): de Sono lifter zal ingredienten insluiten. De techniek zorgt ervoor dat het celmembraan week wordt, waardoor de serums kunnen ingesluisd worden tot in de cel (daar geraak je nooit met een crème). Bovendien stimuleert deze techneik ook de aanmaak van collageen en elastine. 

RF tightener (radiofrequentie): deze techniek werkt voornamelijk op verslapping. Het geeft energie tot in de diepste huidlagen. De huid wordt opgewarmd waardoor collageenvezels strakker worden, dit heeft als gevolg dat de huid strakker wordt. Ook deze techniek stimuleert intensief de aanmaak van collageen 

Zuurstof: deze techniek werkt vooral op de uitstraling. Met de oxy booster wordt er zuivere zuurstof op de huid verspreid waardoor de huid een enorme boost aan energie krijgt. 

LED-lichttherapie: dit is een non-invasieve behandeling waarbij verschillende soorten licht gebruikt kunnen worden. Elke kleur heeft z’n specifieke werking. Het ondergaan van lichttherapie bij Skincare by Louise in Aalst geeft je een heerlijk rustmoment, het lijkt het net alsof je op vakantie bent! Het licht verbetert ook je gemoedstoestand, het is dus niet zo gek dat ledlicht ook wel the happy light wordt genoemd!

Contra-indicaties

Je kunt de High Tech Facials niet ondergaan met deze contra-indicaties:

  • Progressieve en neurologische ziekten
  • Tromboflebitis on zone van de applicatie 
  • Hyperthyroïde
  • Mond-, kaak- en aangezichtschirurgie
  • Melanoom
  • Huidkanker
  • Verlamming in het aangezicht
  • Zwanger
  • Personen die piercings dragen in het gelaat

Heb je medische injecties, zoals botox of fillers, gekregen? Wacht dan drie weken na de injectie voor je een High Tech Facial ondergaat. 

Geef jouw huid een diepe boost met High Tech Facials, boek nu je afspraak! Waar wacht je nog op? Geef jouw huid de boost die ze verdient en maak nu je afspraak voor een High Tech Facial!

×

Heb je een vraag over een product of behandeling? Stuur mij gerust een berichtje en ik probeer zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden!

Groet, Louise

× Hoe kan ik je helpen?