CONTACT

Burgemeestersplein 12,
9300 Aalst, België

+32477577435

hello@skincarebylouise.be

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 18u – 21u
Woensdag: 10u – 18u
Donderdag: 10u – 21u
Vrijdag: 10u -18u
Zaterdag: 10u – 17u
Zondag: Gesloten

Ik ben alleen op afspraak geopend, behalve op zaterdag is er in de namiddag is er vanaf 15u vrije toegang en is de shop open.

Make - Up

Een gezonde huid, dat is onze missie.

Een gezonde huid staat centraal in de salon. Daarom is natuurlijke make-up ook een belangrijk product. Het zou heel jammer zijn als je jouw huid goed verzorgt en vervolgens verstopt met make-up. Colorescience is minerale make-up die de huid juist verbetert, zonder geurstoffen, minerale oliën, alcohol of talk. De meeste producten bevatten een SPF-beschermingsfactor. Dit fantastische merk wordt aanbevolen door de Skincancer Foundation.
a

Healthy make-up bij Skincare by Louise in Aalst

In de webshop kun je de minerale make-up producten van Colorescience kopen. Ik geef je in de salon graag een persoonlijk advies voor make-up die aansluit bij jouw huidconditie en skincare-routine. Op zaterdag kun je tussen 15.00 en 17.00 uur terecht in de salon voor persoonlijk advies. 

Weet je niet goed hoe je make-up mooi aanbrengt? Volg dan een workshop, waarin je alleen of met vriendinnen leert hoe je make-up bij jezelf aanbrengt. Laat je het toch liever aan een professional over? Dan help ik je ook graag!

Privé make-up lessen

Welke kleuren zijn geschikt voor jou? Welk type ben je? En welke make-up is preciés goed voor jouw huid en persoonlijke stijl? Louise geeft je unieke tips en tricks zodat je je pure schoonheid in de kijker zet.

Tijdens een workshop (privé, in duo of met drie) kies je zelf waar je mee aan de slag wilt: de basis, oogmake-up of een totale look.

Voor wie? 

Of je nu dagelijks in de weer bent met make-up of je hebt nog nooit oogschaduw aangeraakt: Louise maakt een workshop op jouw maat. Vandaar dat de workshop steeds beperkt wordt tot maximum drie personen. Louise gaat steeds voor een langetermijn-oplossing. Daarom wordt er tijdens de workshop intensief geoefend op hoe je het later zelf gaat moeten aanbrengen.

Opgelet: je kan met maximum drie personen deelnemen. 

Bruidsmake-up

Wil je van ‘s morgens tot ‘s avonds stralen op je trouwdag? Dan ben je bij Skincare by Louise in Aalst aan het goede adres! We doen eerst een proefsessie, zodat je ontdekt welke make-up het mooiste staat bij jou. De producten die ik gebruik blijven de hele dag zitten en voelen niet aan als een laag plamuur. Het resultaat is een stralende bruid! Jouw getuige(n), bruidsmeisje(s), mama of zussen kunnen ook professioneel opgemaakt worden, op locatie of enkel voor touch up tussendoor!

Mogelijkheden

  • TEST MAKE-UP + MAKE-UP HUWELIJKSDAG IN STUDIO €120
  • MAKE-UP PER BIJKOMENDE PERSOON IN STUDIO €45
  • TESTMAKE-UP + MAKE-UP HUWELIJKSDAG AAN HUIS €140 (t.e.m. straal van 10 km)
  • MAKE-UP PER BIJKOMENDE PERSOON AAN HUIS €60

Er is bovendien een mogelijkheid om zelf een kit samen te stellen om een touch up te doen. Je krijgt 10% korting op aankoop producten bij test. 

Wil jij stralende make-up die goed is voor je huid? Maak nu een afspraak! Alle prijzen en mogelijkheden vind je op de prijslijst.

×

Heb je een vraag over een product of behandeling? Stuur mij gerust een berichtje en ik probeer zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden!

Groet, Louise

× Hoe kan ik je helpen?