BIJ EEN BESTELLING VAN € 125 GRATIS TRIAL PRODUCTEN

VANAF EEN BESTELLING VAN € 300 EEN GRATIS KONJAC SPONS!

Online Afspraak Maken

EERSTE BEZOEK
Het is sterk aangeraden om bij een eerste bezoek een Discovery behandeling of een Huidscan te boeken zodat we een persoonlijk plan kunnen opstellen voor een gezonde huid. Scroll (horizontaal in de bovenste rij) naar ‘ik kom voor de eerste keer’.

WELKE BEHANDELING MOET IK KIEZEN?
Heb je geen idee welke behandeling geschikt is voor jou? Je hoeft je hier geen zorgen over te maken. We kunnen steeds op het moment zelf kijken welke facial het meest geschikt is voor jouw huid. Op voorhand hoef je enkel aan te duiden of je kiest voor 30, 60 of 75 minuten. Scroll (horizontaal in de bovenste rij)  naar ‘ik wil een behandeling op advies’. Ben je vaste klant en weet je welke behandeling je wilt? Navigeer naar ‘ik weet welke behandeling ik wil’.

CADEAUBON
Heb je een gift card? Neem contact op om een afspraak vast te leggen. Bekijk gerust al de online agenda en stuur een bericht met jouw mogelijkheden (0477577435).

WACHTLIJST
Je kan jezelf op de wachtlijst plaatsen als je niet meteen een plaatsje vindt. Dit kan je door een dienst te selecteren en een datum die jouw voorkeur heeft. De datum en dienst zijn niet bindend. Als er een plekje vrijkomt word je gecontacteerd.

VOORSCHOT
Bij het maken van een afspraak wordt er een voorschot aangerekend van ongeveer 50% om no shows te voorkomen (dit is het bedrag die helemaal rechts staat naast de dienst). Door het maken van een afspraak ga je automatisch akkoord met de huisregels. Check de huisregels hier.

×

Heb je een vraag over een product of behandeling? Stuur mij gerust een berichtje en ik probeer zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden!

Groet, Louise

× Hoe kan ik je helpen?